Μερικοί ήδη γνωρίζουν πόσο με ευχαριστεί να βλέπω την σειρά του Mega “Κλινική περίπτωση”. Την παρακολουθώ online όταν εμφανίζονται επεισόδια στην ανάλογη σελίδα του greek-movies.com. Τις προάλλες αφού έσκασα στα γέλια βλέποντας το επεισόδιο στο youtube.com έπεσε το μάτι μου σε ένα από τα λίγα ομολογώ αρνητικά σχόλια για το σενάριο της εκπομπής. Στεναχωρήθηκα γιατί ένοιωσα πως κάποιοι κατηγορούσαν κάτι που εμένα τόσο ευχάριστο και καλοφτιαγμένο μου φάνηκε. Ο / η σχολιαστής ανέφερε πως δεν ήταν καλά προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα και πως  πχ δε θα μπορούσε να χορεύει ο γιατρός στο μπαρ της επαρχίας λατινικούς χορούς…  Υποθέτω  ο / η σχολιαστής έχει μια όποια εμπειρία με την Ελληνική επαρχεία και ξέρει σίγουρα τι γράφει. Μάλλον περίμενε κάτι άλλο από αυτήν την εκπομπή και απογοητεύτηκε. Εγώ από την δική μου εμπειρία θα μπορούσα να πω πως η σκηνή ήταν και πιθανή και απίθανη. Σε ένα χωριό της Πελοποννήσου που γνωρίζω θα ήταν απίθανη, σε ένα νησί των Δωδεκανήσων που τυχαίνει πάλι να βρίσκομαι συχνά πυκνά θα ήταν πιθανή 100%. Και αφού απάντησα και εδώ, πάμε παρακάτω. Το σημαντικότερο από όλα επί το προκειμένω δεν είναι αν υπήρξε διαφορά γούστου αλλά ότι χάριν στον / στην σχολιαστή ασχολήθηκα, έψαξα και βρήκα την σειρά στην οποία βασίζεται η Ελληνική έκδοση της σειράς: η Βρετανική “Doc Martin” που παίχτηκε μεταξύ 2004 και 2011.

Για όσους έχουν διάθεση να δουν ένα πολύ πετυχημένο πρωτότυπο, παραθέτω το πρώτο και μοναδικό επεισόδιο που βρήκα στο youtube.com ολόκληρο.

Για όσους απλά θέλουν να παρακολουθούν την Ελληνική, εξίσου επιτυχημένη σειρά, παραθέτω τον σύνδεσμο στο greek-movies.com

Υποσημείωση:

  • Aν όντας στο εξωτερικό ο σύνδεσμος προς τη σελίδα του Mega δεν σας αφήνει να δείτε την ταινία, μπορείτε να συνδεθείτε με iPad, εαν αυτό έχει sim card και είναι συνδεδεμένο με το mobile data network.
  • Αν κάποιες ταινίες το youtube της μπλοκάρει λόγω GEMA, γιατί είστε στη Γερμανία, μπορείτε να ψάξετε να βρήτε ένα φθηνό VPN server της Αμερικής και να παρακάμψετε αυτή τη δυσκολία. Ίσως να ενδιαφέρει η επόμενη λίστα των 5 free VPN, αν και δεν τις γνωρίζω γιατί εγώ χρησιμοποιώ STRONG VPN
  • Τα υπόλοιπα επεισόδια της Doc Martin σειράς βρίσκονται εδώ.
Please follow and like the content: