Eνας συναδελφος μου ελεγε οτι εχει κατοχυρωσει μια website με το ονομα του, αλλα εχει εκει μεσα μονον ενα index.html αρχειο με το περιεχομενο:
Dieses Site hat der Welt mitzuteilen, dass ich nichts mitzuteilen habe.
(Αυτο το Site επιθυμει να πει στον κοσμο, οτι δεν εχω τιποτε να πω)

Γελασα οταν μου το ειπε, αλλα τελικα δεν εχει και πολυ αδικο. Παμπολα τα βαρετα posts (συμπεριλαμβανωμενων πολλων δικων μου, ισως ακριβως αυτου εδω…)
Στο blog μου εχω μεχρι τωρα κανει 295 posts. Ειχα τοσα πολλα να πω αληθεια; Εχω και αλλα να πω; Ποιον ενδιαφερουν; Τον κοσμο;
Μαλλον οχι.
Εμενα;
Πιο πιθανο…

Αναριθμητα homepages χωρις αξια υπαρξης τα οποια δεν τα ξερει κανεις περα απο τους δημιουργους τους.

Προσωπικα εχω 3 εκτος του blog. Αρχικα τα χρησιμοποιησα για να μαθω καποιες τεχνικες, HTML, Javascript, Perl, καποιο απο αυτα τα ανεφερα ως interactive CV σε εταιριες που εκανα αιτησεις δουλειας, αλλα γενικα τα βλεπαν μονον ατομα της οικογενειας μου, γιατι ενδιαφεροντουσαν να δουν φωτογραφιες μας. (Ειμαστε σκορπισμενοι στα τεσσερα σημεια του οριζοντα.)

Στο blog μπηκα με αντιστροφη διαθεση. Δεν ειχα διαθεση να ασχοληθω με την τεχνικη παρα με το περιεχομενο. Για αυτο και με ξαφνιασε, γιατι ηταν κατι καινουργιο για μενα.
Ευχομαι να εχω και στο μελλον ιδεες, αλλα χαλαλι του και αν στερεψω. Εχω ηδη βρει πραγματα μεσα μου που ποτε δε ειχα φανταστει την υπαρξη τους.

Please follow and like the content: