Σημερα δικάστηκε μια 20χρονη με τον 23χρονο ανδρα της, για παιδοκτωνία. Το ενός ετους μωρο εκλεγε συχνά και η μητερα το χτυπησε προκειμένου να το κάνει να σταματησει. Ο πατέρας του παιδιού το ειδε κακοποιημενο επιστρέφοντας απο την δουλειά, αλλα αφησε να περάσουν 3 μερες πριν καλεσει τον γιατρό.
Ηταν ομως πλεον αργά.

Πρίν ενα μηνα η αστυνομία ξεθαψε απο τον κηπο μιας 40χρονης 9 πτωματα μωρων. Η μητέρα συνολικά 13 παιδιών, δηλωσε πως δε θυμαται πλεον λεπτομέριες παρά μόνον από τις πρώτες δυο φορές. Τα παιδικά πτώματα ανήκαν σε μωράκια ημερων που γεννηθηκαν κατα την διάρκεια 11 χρόνων. Η μητέρα αφου τα γέννησε όλα μόνη στο σπίτι της τα έθαψε, αλλοτε σε ζαρντινιέρες, αλλοτε στον κήπο, επειδή δεν μπορούσε να τα συντηρήσει έχοντας ήδη 4 άλλα παιδιά και ζώντας μόνη και διαζευγμένη.

Μια οικογένεια με 2 παιδιά ειχε αναλάβει την κηδεμονία 3 αλλων (προεχόμενα απο φτωχες και διαλυμένες οικογενειες) για τα οποια επιδοτητω από το κράτος. Για 2 χρονια τα ξένα παιδιά τρώγανε 2 φέτες ψωμί και ένα ποτηρι νερό την ημέρα. Η ιστορία βγήκε στην επικαιρότητα όταν το μικρότερο των παιδιων όντας 6 χρονών πέθανε. Ζυγιζε τότε 9 κιλά.

Και αυτά στην Γερμανία… Οχι στον τρίτο κόσμο ή σε μέρη χωρίς κοινωνικές βοήθειες και κρατικούς ελέγχους…
Αναυδη!

ΥΓ. Ο Θεος να πρoστατεύει τα παιδιά μας, απο τον κόσμο και προπάντων από εμάς που μας αγαπάνε και μας έχουν εμπιστοσύνη.
ΥΥΓ. Μετά απο αυτό το κείμενο, οι εφιαλτες της περασμένης νύχτας δε με ξαφνιάζουν.

Please follow and like the content: