Πήρα πάλι σήμερα ένα μήνυμα και τα πήρα.

Subject: Ξεπέρασαν κάθε όριο χλευάζοντας την Ελλάδα τα ξένα ΜΜΕ – Μετά το προβοκατόρικο δημοσίευμα των FTD έρχεται το Focus: Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο | Ειδήσεις από την Ελλάδα την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα!Αυτή την ‘’Πολιτισμένη Ευρώπη’’ εγώ δεν την θέλω,  οποιοδήποτε και αν είναι κόστος !!!Να την χαίρονται οι Πολιτισμένοι Άγγλοι Γάλλοι Γερμανοί. ”Τους την χαρίζω και χωρίς πολεμικές αποζημιώσεις .”

http://www.tvkosmos.gr/details.aspx?id=627077

Αγαπητοί κύριοι, αγαπητές κυρίες που μου στέλνετε το μήνυμα.

Δεν υπερασπίζομαι την ατυχή επιλογή τίτλου, και δυστυχώς δεν μας παραθέσατε λινκ για το πρωτότυπο άρθρο… αλλά αν πιστέψω το ελληνικό άρθρο…
Βέβαια ο Γερμανός ξεκαθαρίζει ότι ο τίτλος του δημοσιεύματος δεν είναι δικός του και τον χρεώνει σε έναν 60χρονο μηχανικό, κάτοικο της Καλαμπάκας,ο οποίος δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένας οίκος ανοχής.
Άρα μήπως τώρα και εσείς κάνετε το ίδιο λάθος της Focus?
Να πετάτε μια πρόταση ξεκομμένη, από το πλαίσιο στο οποίο εμφανίστηκε για να κάνετε εντυπώσεις;
Πως ο ξένος να αντιμετωπίσει την Ελλάδα καλύτερα άμα οι Έλληνες οι ίδιοι λένε τέτοια για την χώρα τους; Δεν είναι ο ξένος “πολιτισμένος”, παρά ο Έλληνας άξεστος όταν μιλά έτσι.
Ποιος Έλληνας πολιτικός είχε πει, η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο;  Και πόσα χρόνια πριν το είπε; Δεν ήταν ούτε Άγγλος, ούτε Γάλλος, ούτε Γερμανός. Αν το επαναλάβει ο ξένος τύπος, χλευάζει αυτός την Ελλάδα; Ποιός Έλληνας μήπως την σέβεται; Αυτός που ψηφίζει Χρυσή Αυγή ίσως;
Όσο για τις πολεμικές αποζημιώσεις, θα μου επιτρέψετε να απαντήσω στα “Ελληνικά”:
“Περσινά ξινά σταφύλια”
Με βάση συμφωνιών, το θέμα θα μπορούσε να ξαναδιαπραγματευθεί μετά την ένωση των δυο Γερμανιών. Αυτό έγινε το 1991 μέχρι 1998.  Όποιοι τότε δεν ζήτησαν, ή συμφώνησαν πως έληξε το θέμα, ας πρόσεχαν. Και για να παραμείνω στο πνεύμα του μηνύματος, oι κυβερνήσεις, και ο κόσμος που τις ψηφίζει να χαίρονται την έλλειψη πολιτικού θάρρους. Το συγκεκριμένο θέμα είναι λιγμένο και κάθε καινούργια αναφορά κάνει την Ελλάδα και τους Έλληνες να φαντάζουν ανιστόρητοι και παραπληροφορημένοι.

Σήμερα ψηφίζετε. Για το αποτέλεσμα δεν φταίνε οι ξένοι, αλλά εσείς που ψηφίζετε. Καλή δύναμη.

Spread the love